L’encàrrec esdevé realitat !

L’encàrrec esdevé realitat !

portada
Aquestes darreres setmanes hem tingut molta feina. Estem acabant d’enllestir els nostres relats i no només això, sinó que també hem dissenyat la portada i la contraportada. Volíem que fos ben original i creatiu i que a més no perdés impacte pel fet que estigués fet en blanc i negre. Al final el nostre company Saul  ha sabut plasmar una idea fantàstica: un poti-poti de personatges de cadascun dels relats. Així, regalem un passatemps als nostres lectors, ja que els proposem identificar el relat i el personatge a què correspon cada dibuix.

També hem fet una enquesta entre nosaltres per escollir el títol del llibre i la tipologia de la lletra.  Sabem que aquests dos detalls són molt importants a l’hora d’escollir i llegir un llibre.

Seguim comptant amb el suport de la Laia Fàbregas i la Laia Terrón qui a més, de venir a l’institut a supervisar la tasca de la maquetació també ens va obrir les portes del Laboratori de lletres i ens va fer de “cicerone”. Vam descobrir uns quants petits secrets d’aquesta gran escola d’escriptura.

Aquí teniu unes fotografies que mostren tot aquest intens procés creatiu amb el qual hem après moltíssim.

Feliços de tenir-lo a les nostres mans!

Share this post