Recerca Científica (FQ) 4ESO. Experimentem.

Recerca Científica (FQ) 4ESO. Experimentem.

Al BRC Experimentem l’alumnat ha canviat la seva concepció de què és la ciència i què és un experiment. En diverses sessions l’alumnat ha anat aprenent com fer ciència i com aplicar el mètode científic. Així s’han anat fent diverses preguntes que hem anat responent amb un seguit d’experiments a través dels quals aconseguíem uns resultats que ens portaven a extreure unes conclusions que hem plasmat en forma d’informes de pràctiques i de murals per tal de fer públics.

Tot un recorregut que ens ha ensenyat a veure que hi ha moltes preguntes per fer-nos i investigar, que per fer ciència no cal entrar a cap laboratori i que de petites experimentacions es pot fer recerca i descobrir coses noves.

 

Share this post