Creació Musical 3ESO. Creacions musicals amb apps

Creació Musical 3ESO. Creacions musicals amb apps

La música al s. XXI s’ha nodrit de recursos compositius on la tecnologia ha pres un paper important. En aquest bloc l’alumnat ha creat diferents composicions musicals fent ús d’apps (garage band, music jam maker, Sound trap ..), en estils de música molt diferents (música electrònica, rap..).
El primer encàrrec que van rebre va ser visitar la pàgina web Sons de Barcelona de la qual havien de descarregar diferents sorolls sota una mateixa temàtica (sorolls del parc, soroll en un bar..) Després havien de fer una composició on incloure aquests sorolls. Aquests han estat alguns dels resultats.

Leah D./Laura G.

Teo R/ Unai M.

En el segon encàrrec havien d’escollir un anunci publicitari per canviar la música creada per ells

Anunci Original

anunci amb la música creada per Martí O./Gael K.

Share this post