Recerca històrica 3ESO. Transports i sostenibilitat: el ferrocarril

Recerca històrica 3ESO. Transports i sostenibilitat: el ferrocarril

Els alumnes a través de diferents tasques i activitats han aprés a distingir el tipus de transport més sostenible segons les diferents variables i situacions. Han vist que són diferents les solucions de transport urbà de les del transport intercontinental. Que hi ha condicionants segons les necessitats econòmiques, de temps, segons allò que es transporta i han trobat per ells mateixos quines són les més optimes per cada moment i situació, tenint en compte la sostenibilitat en el transport.

S’han vist quins mitjans de transport emeten més CO2 o micropartícules contaminats, i les seves circumstàncies d’ús. Quins són els costos del transport per terra, mar i aire, depenent de sí es transporten persones o coses.

Han realitzat dos Productes finals, que es podien fer en diferents idiomes (català castellà anglès i alemany): el primer realitzar una infografia informativa sobre l’ús del transport públic ferroviari i l’altre de divulgació de les línies de ferrocarril de rodalies de Barcelona que al passar pel terme municipal de la ciutat poden ser usades com a metro.

BRC 3.2_TS_Joan M and Eric F

Share this post